2013. július 18.

Címlapmatricákkal jelenik meg a hot!

Július 18-ától indul a hot! magazin kaparósmatricás játéka.

Július 18-ától indul a hot! magazin kaparósmatricás játéka.
A speciális címlap
A speciális címlap

A Blikk Bummból és a Nemzeti Sport Hajrá játékból jól ismert nyerő matricákkal indít promóciót az ismert sztármagazin, a hot. A nyereményjáték a fesztiválok szerelmeseinek kedvez, hiszen az akcióban több mint 100 darab Sziget-jegyet lehet megnyerni.

A játékmechanizmus változatlan: az olvasók feladata, hogy a címlapra ragasztott matricán lévő felületet lekaparják és az alatta lévő üzenetet elolvassák. Ekkor azonnal kiderül, hogy nyert-e a játékos vagy sem. A nyertes szavak, “0.napi belépő”, “-1.napi belépő, és “napijegy” azonnal megmutatják, melyik nap lesz a Szigeten a hot! vendége a kedves olvasó.

„Egy, a Ringier portfoliójában kipróbált és jól bevált koncepciót és megoldási gyakorlatot ültettünk át magazinos felületre, amely jól illik a termék marketingstratégiájába, kiválóan alkalmas márkánk népszerűsítésére”- mondta el Domán Éva, a Ringier központi marketing és üzletfejlesztési igazgatója.

Az akciót 50 millió forint értékű kommunikációs kampány kíséri a Ringier saját termékeiben.

Legendás rockerek A Dal színpadán

13 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

14 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.