2013. július 26.

Címlapmatricás nyereményjáték a Nemzeti Sportnál is

Másodszor hirdetett címlapmatricás játék-kampányt a Nemzeti Sport.

Másodszor hirdetett címlapmatricás játék-kampányt a Nemzeti Sport. A játékban napi nyeremények találnak gazdára. Az nyer, aki három egyforma sportág ikonját találja a matricáján. Dupla nyerési esélyt jelentenek a feltölthető kódok.

A kiadó az újabb akciótól a tavaly a londoni Olimpia idején indított Hajrá! játék eladásösztönző hatását várja  A matricás promóciós technikát a Ringier Nyomda saját matricázó gépei biztosítják. A július 22-től augusztus 18-ig tartó promóció időtartama alatt 150 darab nyeremény talál gazdára, többek között pénz, ajándékutalványok, Smart LED televíziók, XBOX 360, MP4 és tablet készülékek, utazások és tesztvezetés.

Az olvasók feladata, hogy a címlapra ragasztott matricán a téphető felületet feltépjék, és a hátoldalon lévő ikonokat összehasonlítsák. Ekkor azonnal kiderül, hogy nyert-e a játékos vagy sem.

Újdonság, hogy a Nemzeti Sport Hajrá! játéka online is játszható a www.nso.hu/extra oldalon keresztül. A játékosok feladata itt a matricán lévő, 9 jegyű kódok feltöltése, amelyekkel további nyereményekért szállhatnak játékba. Minél többször gyűjtik össze a kódjaikat, annál nagyobb az esélyük a nyereményekre.

A promóciót nagyszabású kampány támogatja, print, online, Tv (RTL Klub, TV2, M1, Viasat3, Sport 1, Sport 2, Sport M, Spektrum Sportklub, Cool TV, Film+), Rádió (Class FM, Juventus, Kossuth) felületeken.

A kampány tévészpotja megtekinthető az alábbi linken: http://www.pixter.hu/video?id=41993