2014. szeptember 19.

Címlaptervező pályázatot hirdet a PORT Magazin

Az LS Media Network a magazin téli száma címlapjára írja ki a versenyt.

Az LS Media Network a magazin téli száma címlapjára írja ki a versenyt.

A kiadó a 2014.december 2-án megjelenő PORT Magazin Tél címlapjának grafikai megtervezését pályáztatja.

A PORT Magazin modern, városi, trendi programajánló és különlegességekre fókuszáló programmagazin. A magazinban az adott időszak legfontosabb koncertjeinek, fesztiváljainak, sporteseményeinek, mozi- és televíziós premierjeinek bemutatása mellett helyet kapnak az évszaknak megfelelő éttermek, sörözők, szórakozóhelyek ajánlói is, illetve a legérdekesebb belföldi és külföldi desztinációk az utazni vágyók számára. Az állandó tartalmi elemek mellett olvasóink találkozhatnak az újságban szezonális témákkal és exkluzív interjúkkal is.

A grafikai anyagnak hangulatában és témájában ezt tükröznie kell – ötvözve az évszak sajátosságaival.

A pályaműveket 2014. szeptember 23. és november 11. között lehet elküldeni a cimlap@port.hu e-mail címre.

A zsűri által legjobbnak ítélt grafikai anyagok készítői értékes díjakban részesülnek. A pályázat részletei itt olvashatóak.

Címkék: port.hu pályázat

Tulajdonost vált az Új szó és a Vasárnap

11 órája

A Penta csoport eladja a Petit Press kiadóban birtokolt részvényei egy részét, ugyanakkor a magyar lapok a Penta tulajdonában levő News and Media Holdinghoz kerülnek.

Indul a nevezés a Zöld Béka Díjért

15 órája

A díj amellett, hogy elismeri a legjobb fenntarthatósági jelentést készítő cégeket, kiváló lehetőség arra, hogy a társaságok felmérjék, hol tartanak a beszámoló készítésre vonatkozó uniós előírás teljesítésében.