2010. október 05.

Comedy Central: rajzfilmkedd

Kedd esténként beköltözhetnek a Comedy Central elé a rajzfimes nevettetők szerelmesei. Mától indul a sztárparádé.

Kedd esténként beköltözhetnek a Comedy Central elé a rajzfimes nevettetők szerelmesei. Mától indul a sztárparádé.

A Simpson család mellett a Family Guy és a South Park legújabb epizódjaival folytatódik, de lesz Cleveland Show is. Két újdonság is debütál a rajzfilmes este keretén belül. A Firka Villa (Drawn Together) és a Furcsa Amcsik (Ugly Americans) is nevettetik a nézőket.

A Firka Villa (Drawn Together) egy paródia, mely a valóságshow-k sitcom-jának is tekinthető. A nyolc főhős ugyanúgy egy házba zárva él, mint a népszerű reality műsorokban. Epizódról epizódra pedig újabb és újabb kihívásokkal kell szembenézniük a korántsem átlagos karaktereknek. A Firka Villa a tengerentúlon már olyan nagy népszerűségnek örvend, hogy egész estés mozi is készült a sorozatból. A Comedy Central jóvoltából most a magyar közönség is csatlakozhat a rajongók népes táborához, ha kedd esténként a csatornára kapcsol.

A másik újdonság a tengerentúlon márciusban bemutatott Furcsa Amcsik (Ugly Americans), amelynek premierét több, mint két millióan látták, így nagy siker várható hazánkban is. A történet főszereplője Mark Lilly, aki szociális gondozóként dolgozik Manhattan-ben. Mark élete korántsem hétköznapi furcsábbnál furcsább szörnyekkel találkozik, szobatársa is zombivá válik. Így valószínűleg a horrorra is fogékony rajzfilm imádók kedvence lesz a magyar humorcsatornán debütáló sorozat.

A Family Guy a kilencedik, míg a South Park a 14. évad epizódjaival folytatódik, de a rajzfilmes este sorából nem maradhat ki a Simpson család és a Cleveland Show sem – közölte a csatorna.

Hamarosan Debrecenben is elindul a Taxify

11 órája

Már toborozza a sofőröket a Taxify és pár héten belül indul a szolgáltatás tesztüzeme Debrecenben - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.