Magyarország délutáni rádiós sztárja, a Cooky Show-val tér vissza. Műsora hétfőtől szombatig, 17 órától egy órás zenei mix-szel indul, majd kívánságműsorában igazi interaktív show részesei lehetnek a hallgatók. Cooky számára a 96,4 Rádió 1 újraindulását követően egyetlen percig sem volt kérdés, hogy újra az igazi mai slágerekkel szórakoztasson.

Cookyt egyénisége a rádiózás egyik ikonikus alakjává tette, Magyarországon a legnépszerűbb délutáni műsorvezető, közvetlensége, egyedi stílusa és a Rádió 1 zenei arculata a garancia arra, hogy a délutáni „drive time”-ban a hallgatók a lehető legjobban szórakozzanak

– mondta Cooky visszatéréséről Bakai Mátyás, a rádió ügyvezetője.

Cooky az elmúlt években, számos televíziós produkcióban vett részt, eleinte szereplőként, majd később műsorvezetőként. Az idei nyarat is forgatással töltötte, melyek során még több rajongót és persze tapasztalatot szerzett a média világában. A Rádió 1 kutatása szerint Cooky közkedvelt, népszerű műsorvezető, akit a hallgatók visszavárnak a Rádió 1-re.

A rádiózás, műsorvezetés nem csupán egy munka, hanem életérzés. Boldog vagyok, hogy október 3-ától, hétfőtől szombatig, délután 5 órától este 8-ig a jó hangulatról a Rádió 1-en, végre újra én gondoskodom a rádió közleménye szerint.

Közölték: a Rádió 1 zenei arculatával és műsoraival a 15-40 éves korosztályra fókuszál. A 2012-ben, megszűnésekor leghallgatottabb budapesti rádió az idén nyáron robbant be újra a köztudatba.

 

 

Címkék: bulvár cooky rádió 1

Lezárult az AranyCORE zenebajnokság

3 órája

A Foreland lett a zenebajnokság legnépszerűbb zenekara. A zsűri első helyezettje a Fák Alatt Zenekar, a különdíjat pedig az Evilági Zenekar veheti majd át. A zsűri és a közönség összesen 65 dal közül választhatott.

Aranyeső a Viasat Worldnél

23 órája

A Viasat World vezető nemzetközi médiavállalat öt jelöléséből kettőt váltott aranyra a Promax BDA Europe Awards díjátadóján, ahol a szórakoztatóipar, marketing és design terén elért kiemelkedő teljesítményeket értékelték.