2018. augusztus 10.

Cosmopolitan Blogger Days 2018

Két napos konferenciával és 16 díjazott kategóriával erősít idén a Cosmopolitan.

2018. október 26-27-én rendezik meg az idei Cosmopolitan Blogger Days-t, amely minden évben izgalmas témákkal és neves előadókkal várja az érdeklődőket. Idén sem lesz ez másképp, ráadásul, ezúttal a magazin két napos programmal készül – 26-án a szakmai napra kerül sor, míg 27-én ismét a blogoké és a bloggereké lesz a főszerep - írják.

„A blogok és az influencerek világa napjainkban egyre nagyobb teret nyer magának, ezért tartottuk fontosnak, hogy a bloggerek mellett a szakma képviselőit is megszólítsuk. Mivel a két közönség más-más szemszögből kíváncsi a témára, ezért bontottuk ketté és alakítottuk ki ennek megfelelően a két nap programját” - nyilatkozta az esemény kapcsán Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője.

Az előadások mellett a magazin ebben az évben is meghirdeti Magyarország egyik legnagyobb blogger pályázatát, a Cosmopolitan Blogger Awards-ot, ahol az év bloggereit díjazzák. Ennek során ezúttal már kilenc kategóriában - Az Év Vloggere Az Év Bloggere, Az Év Gasztrobloggere, Az Év Travel Bloggere, Az Év Fashion Bloggere, Az Év Beauty Bloggere, Az Év Fitness Bloggere, Az Év Felfedezettje, Az Év Instája - várják a jelentkezőket. Ezen kívül az olvasók véleményére is kíváncsiak a szervezők, ennek megfelelően a közönség kedvenceire, illetve a zsűri által jelölt további hat influencer kategória jelöltjeire a www.cosmopolitan.hu oldalon lehet majd leadni a szavazatokat.

Charlie A Dal színpadán vendégszerepel

2 napja

Két évvel a Szekeres Adriennel közös fellépése után Charlie most szólóban tér vissza a nézők elé a Jég dupla whiskyvel című számával szombaton A Dal színpadán.