2017. október 20.

Csak bonbonnal tökéletes a Forrest Gump

A legjobb filmek mesteri tökéletességével megszülető nézői élményre irányítja a figyelmet a Paramount Channel legújabb imázskampánya.

A Viacom csatornája ismét a valódi filmrajongókhoz szól, akik a moziban nem csupán a történeteket keresik, hanem szeretnek elmerülni a filmekben, ahogy a mozgókép iránti rajongásáról ismert márka munkatársai is. Mostani kampányában a Paramount azt mutatja meg, hogy egy-egy jól ismert ikonikus jelenet mögött a részletek tökéletes összhangja rejlik, és ettől szeretjük őket pont így.

Az óriásplakátokon, online felületeken, a közösségi médiában és televízióban is látható mostani, őszi imázskampány a nagy filmek emlékezetes jeleneteit állítja előtérbe, játékosan megmutatva, hogy ezek a pillanatok nem véletlenül váltak felejthetetlenné, hanem tudatos alkotói döntések sorozata formálta őket ilyenné. Ha ugyanis egyes részleteket másokra cserélünk, akkor a szóban forgó jelenetek elvesztik a jelentőségüket.

A Forrest Gump buszmegállós ücsörgése egy doboz bonbonnal az ölében, egy bicikli kosarában megbújó, a Hold előtt átsuhanó E.T. sziluettje, vagy a megmozduló vizespohár fenyegető látványa a Jurassic Parkból. Az említett remekművek ikonikus jelenetei a filmtörténelem meghatározó és sokat emlegetett snittjeivé váltak, és a rendezőik a legjobb összhatást alkották meg bennük. Ezt a gondolatot mutatja be a csatorna nemrégiben indult imázskampány a minden felületen együtt megjelenő három képkocka-változattal.

A Filmek, amiket pont így szeretünk szlogenű kampány koncepcióját a Viacom kreatív csapata dolgozta ki, a 70 másodperces promóciós kisfilm házon belül készült, a hozzáforgatott anyagok gyártását a Proud Production végezte, az off-air megvalósításért a Café Communications felelt, a kreatív fotókat Nánási Pál készítette.

Az imázskampány plakátjaival országszerte találkozhatunk, a promóvideó pedig a tévében, az online, illetve a közösségi médiában, valamint a mozikban is fut.

A világ legpusztítóbb időjárásai a Spektrumon

23 órája

A március 25-én induló tíz részes sorozat nem csak az egyes szerencsétlenségek kulcseseményeit, hanem az egyéb fontos pillanatok mögött rejlő ismereteket és kiváltó tényezőket is megvizsgálja.