Képzeljünk el kilenc szőke hajú gyermeket, akik nem ittak még szénsavas üdítőt, fogalmuk sincs, kicsoda Pókember, és még csak hallomásból sem ismerik a tévét! – ők Kim és Barry Plath gyermekei, akik szüleik szabályai szerint élnek Georgia állam közelében. A TLC most betekintést enged a felgyorsult világtól elzárkózó család mindennapjaiba a hat részes Család a földi mennyországban című sorozattal.

Kim és Barry egy Georgia állambeli 22 hektáros farmon hozták létre saját földi paradicsomukat 6-21 év közötti gyermekeiknek. A Plath gyermekek szabadon, mezítláb szaladgálva, fákat mászva, bogarakat hajkurászva nőttek fel. A gyermekek - bár nem ismerik Justin Biebert – a szülők szerint mégis jobban kapcsolódnak egymáshoz és a világhoz mint azok az átlagos gyermekek, akik a televízión és a mobilon nőnek fel.

Teljesen magával ragadott minket a Plath család mély elkötelezettsége, hogy napjaink felgyorsult, internetfüggő kultúrájában is fenntartsák az őket körülvevő, tündérmesébe illő buborékot

– nyilatkozta Howard Lee, a TLC csatorna elnök-vezérigazgatója.

Hozzátette:

A TLC családi műsoraival olyan világokat szeretnénk megnyitni a nézők előtt, amelyek merőben eltérnek sajátjuktól, ugyanakkor megtalálják bennük a közös kapcsolódási pontokat – jelen esetben a gyermeknevelés kihívásait és az azzal járó örömteli pillanatokat.

Kim és Barry egy védett környezetet teremtettek gyermekeiknek, hogy megóvják őket a modern világ káoszától. Ezzel tették lehetővé, hogy gyermekeik az általuk vallott értékek szellemiségében nőhessenek fel. A világ változásai, azonban próbára teszik a családot abban, hogy megőrizzék konzervatív életmódjukat.

A hat részes Család a földi mennyországban című sorozat hazánkban december 23-án 20.00 órakor veszi kezdetét.

Rádiós pályázatok

1 napja

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa véglegesítette a Budapest 98,0 MHz-es pályázati felhívást.