2011. október 28.

Csalók gyűjtenek pénzt a TV Paprika nevében

Januárban már egyszer figyelmeztetett a csatorna, most Kecskemétről érkezett bejelentés.

Januárban már egyszer figyelmeztetett a csatorna, most Kecskemétről érkezett bejelentés.

Ismeretlen személyek megint pénzt gyűjtenek a TV Paprika születésnapjára hivatkozva - közölte a csatorna. A csalók most Kecskeméten tűntek fel, innét érkezett telefonos bejelentés a főzőcsatornához.

A házalók TV Paprika ajándékcsomagokkal próbálják meg becsapni a lakosokat, mondván, most csak az ajándékcsomag értékének ÁFA tartalmát, vagy a nyereményadót kell kifizetni, ami mintegy húszezer forint. Az ajándékcsomag tartalma állítólag egy karóra, egy zöldségszeletelő és egy serpenyő.

"A TV Paprika teljes mértékben elhatárolódik a történtektől, nem küld ajándékcsomagokat, nem gyűjt pénzt, így kérjük, hogy ha ilyen esettel találkoznak, ne higgyenek a csalóknak, illetve tegyenek bejelentést a rendőrségen" - áll a közleményben.

A probléma nem újkeletű, ugyanezzel a módszerrel már az év elején is próbálkoztak ismeretlenek. A TV Paprika akkor is jelezte, hogy nincs köze az ügyhöz, és a lakosságot arra bíztatta, hogy tegyenek feljelentést, ha náluk is próbálkoztak.

Címkék: tv paprika bűntény

Legendás rockerek A Dal színpadán

13 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

15 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.