2013. január 02.

Cseh mókacsatorna

Új szórakoztató csatorna várja a csehországi közönséget, szenteste már második adásnapjának örülhetett az új adó, amely mögött a CME áll.

Új szórakoztató csatorna várja a csehországi közönséget, szenteste már második adásnapjának örülhet az új adó, amely mögött a CME áll.

Nem sokkal azt követően, hogy a helyi versenytárs MTG is bővítette portfolióját, a piacvezető Nova-család is előrukkolt egy újdonsággal. Saját közlésük szerint hat hónapig készültek a Smichov prágai városrész nevét felvevő adó elindítására, azaz már akkor elindultak az előkészületek, amikor nyáron piacra lépett Fanda nevű férficsatornájukat. (A cég ezen kívül a TV Nova általános csatornával, sport- és moziadóval, valamint az MTV cseh-szlovák változatával van jelen a piacon.)

Indulásakor az új szórakoztató csatorna elérhető lesz az ország negyedik digitális multiplexén.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

2 napja

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

2 napja

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.