2012. augusztus 31.

Cukorbetegeknek szóló új magazin

Különleges, niche olvasótábornak szóló kiadvánnyal, a Diabetic Living Magazinnal bővült a HG Média cégcsoport portfóliója.

Különleges, niche olvasótábornak szóló kiadvánnyal, a Diabetic Living Magazinnal bővült a HG Média cégcsoport portfóliója.

A Diabetic Living Magazin a hasonló nevű amerikai életmódmagazin negyedévente megjelenő magyar kiadása.

Hogyan együnk, éljünk, mozogjunk kompromisszumok nélkül, mégis egészségesen? A háromhavonta megjelenő magazin elsősorban a cukorbetegek életét kívánja megkönnyíteni, de mindazoknak ad táplálkozási tanácsokat, akik egészséges életmódra törekszenek. Villámgyors finomságok, híres cukorbeteg séfek diétás desszertjei, sportos életviteltippek várják az olvasókat. Hírek, programajánló, sztártörténetek. Érdekességek a vércukormérő-választástól a glikémiás indexen át a négy lábon járó bundás „mérőkészülékig”.

A megjelenést bejelentő közlemény szerint a lap készítésében hazánk elismert dietetikusai, cukorbetegséggel foglalkozó szakemberei vesznek részt. A magazin életrehívásában nagy szerepe volt az Egy Csepp Figyelem Alapítványnak is. A cukorbetegek szóló kiadvány szakmai vezetőjeként Erős Antóniát, a cukorbetegségét nyíltan felvállaló híradós műsorvezetőt nevezték meg.