Májustól az újjáalakuló Spektrum Home csatornán kerül adásba D. Tóth Kriszta mostanáig csak a YouTube-on keresztül elérhető beszélgetős műsora, az Elviszlek magammal. A műsorvezető így öt év kihagyás után újra látható lesz a tévéképernyőn.

Az első öt hétvégén a műsor legnépszerűbb adásait követhetik nyomon a nézők, így lesz idejük ráhangolódni a vadonatúj részekre, melyek legelőször a Spektrum Home-on debütálnak június 23-tól. Az új epizódok ezen a hétvégén szombaton és vasárnap 19 órakor, ezt követően pedig szombatonként, ugyanebben az időpontban láthatók majd olyan vendégekkel, mint Kiss Ádám, Hegyi Barbara vagy Balsai Móni. Az egyenként mintegy félórás beszélgetések később hosszabb verzióban a WMN.hu YouTube csatornáján is elérhetők lesznek.

A Spektrum Home és a WMN.hu stratégiai együttműködésének ez az első lépése, a hosszabb távú tervek között viszont több közös produkció is szerepel.

Nem ez az egyetlen nagy változás a Spektrum Home életében: hamarosan új zsánerű műsorokkal, új műsorstruktúrával és még szélesebb kínálattal találkozhatnak a nézők, így ezzel az év hátralévő részében több mint 300 óra új típusú tartalommal bővül a csatorna kínálata.

A jól megszokott műsorok mellett bekerülnek egészséggel, családdal, kisállatokkal és utazással kapcsolatos programok is, és hetente egy este mozifilmek is terítékre kerülnek. Az Egészséges étel, egészséges élet című műsor életviteli tanácsokkal szolgál, míg a Jo Frost, a szuperdada, valamint az Erőszakos gyerekek, kétségbeesett szülők gyerekneveléssel kapcsolatos tanácsokkal szolgál. A kutyák titkos élete, a Gazdára találva, és a Kutyamentők pedig a háziállatok titkos életébe vezeti be a nézőket. Emellett a nagyvilág érdekességeit bemutató dokumentumfilmeket (Rendkívüli feleségek, Őfelségek szolgálatában) is találhatnak az érdeklődők.

Mint írják, a csatorna hűséges nézői sem maradnak kedvenc sorozataik nélkül, hiszen a lakberendezéssel, építészettel, kertészettel és ingatlannal foglalkozó műsorok ugyanúgy képernyőre kerülnek. Már csak azért is, mert a magyar ingatlanpiac felfutásának köszönhetően rengetegen kezdenek bele most is lakásfelújításba és házépítésbe, amelyhez a tévécsatorna műsorai komoly gyakorlati segítséget nyújtanak.