2014. január 06.

Délre megy az MTG

Pörgő piacra lép be a skandináv térség nagy médiaháza, amely Magyarországon is kiterjedt érdekeltségekkel rendelkezik.

Pörgő piacra lép be a skandináv térség nagy médiaháza, amely Magyarországon is kiterjedt érdekeltségekkel rendelkezik.

A Modern Times Group közleménye szerint fennállásuk óta ez lesz az első alkalom, hogy Törökországban is terjesztik programjukat. Első menetben három fizetős csatornájukat – a Viasat History HD-t, a Viasat Nature HD-t és a Viasat Explorert – vezetik be a nyolcvanmilliós országban, amelynek média és hirdetési piacán 2013-ban 11,6 milliárd dollár foroghatott egy helyi lap beszámolója szerint.

A január elsején induló szolgáltatást a Türksat kábeles és tányéros cég juttatja el az előfizetőkhöz, de catch-up platformokon is elérhető lesz. A közlemény szerint a felek több évre szóló együttműködési megállapodást kötöttek.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.