2012. február 21.

Díjak a NeoFM-nek

Szóvivői sajtódíjat, emellett sportújságírói elismerést vehettek át az országos rádió munkatársai.

Szóvivői sajtódíjat, emellett sportújságírói elismerést vehettek át az országos rádió munkatársai.

Két díjat kapott a hétvégén a NeoFM. A Magyar Szóvivők Országos Egyesülete nyolcadik alkalommal rendezte meg a Szóvivők Bálját. Ennek keretében viszont első alkalommal adták át a "hiteles és kiegyensúlyozott tevékenységért" járó sajtódíjat. Utóbbit a rádiók kategóriájában a NeoFM hírszerkeszősége kapta. "Különösen fontos számunkra, hogy a kommunikációs szakértőkből álló ítészek az elmúlt hónapokban megújult hírstruktúránkat értékelték, és tartották e díjra méltónak" – mondta Berényi Attila, aki fél éve vette át a rádiónál a hírigazgatói posztot..

Emellett a Gödöllői Királyi Kastélyban megrendezett Nemzeti Sportszövetség Gáláján részesült elismerésben a NeoFM sportszerkesztője. A sportszövetségek szavazatai alapján Bányász Árpád a 2011-es teljesítményéért az Év Sportújságírója díjat vehette át Kaszala Claudiával (NSSZSajtószolgálat) és Molnár Mátyással (Sport TV) együtt.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.