2014. október 21.

Díjaz a Joy

A magazin tizenharmadik alkalommal választja ki a szépségipar legjobbjait.

A magazin tizenharmadik alkalommal választja ki a szépségipar legjobbjait.

"Áprilisban új külsővel és számos új tartalommal léptünk piacra, májusban eladási rekordot döntöttünk a JOY-napokkal, új platformokra vittük a JOY márkát, és végül, de nem utolsósorban októberben megújult a JOY.HU. Méltán éreztük tehát úgy, eljött az idő, hogy a fentiek szellemében megújítsuk a JOY-napok mellett másik kiemelkedő jelentőségű aktivitásunkat, a JOY Prix de Beauté választást", mondta a verseny kapcsán Balogh Edina főszerkesztő. A Joy szépségipari versenye ennek jegyében új arculattal, kategóriákkal, illetve a zsűri és az olvasók szerepének átgondolásával jelentkezik.

"Idén az eddig erőteljesen szakmai eseményt populárisabbá alakítottuk, hogy a szavazás folyamatába a ma már minden platformon jelen levő olvasóinkat jóval nagyobb mértékben bevonjuk; nemcsak gyönyörű, új microsite-tal, hanem a social media adta lehetőségek kiaknázásával és speciális szépségkvízzel is ösztönözzük őket a voksolásra. Mindezen újításokkal még több termék kerül a potenciális vásárlók látókörébe és még nagyobb aktivitást garantálunk a nevező termékeknek", tette hozzá Óhidi Zsuzsanna, a lapot kiadó Marquard Media ügyvezető igazgatója.

A szépségipari márkák idén a női testápolás, női arcápolás, női illat, férfi illat, bio- és natúrkozmetikumok, hajápolás, hajformázás, dekorkozmetikumok – arc-dekorkozmetikumok, száj-dekorkozmetikumok, szem-dekorkozmetikumok –, kézápolás, illetve anti aging termékek kategóriáiban nevezhetnek. Emellett dizájndíjat, az év innovációjának járó elismerést és egy különdíjat is kiosztanak a december 9-i gálán.