2010. szeptember 06.

Díjesélyes a Minimax

Kicsi vagy, de nagyot kapsz – a jövő héten megvalósulhat a gyerekcsatorna reklámdalának refrénje. Nemzetközi díjjelölést kapott ugyanis a Minimax.

Kicsi vagy, de nagyot kapsz – a jövő héten megvalósulhat a gyerekcsatorna reklámdalának refrénje. Nemzetközi díjjelölést kapott ugyanis a Minimax.

Az Év Műsorszolgáltatója díjért versenghet a Chello Central Europe 11 éves csatornája. Három versenytársa lesz, hiszen a a CBeebies (a BBC gyerekcsatornája), a francia TF1 Unité Jeunesse és a finn YLE köztévé kapott jelölést.

Az Év Disztributora/Befektetője címre négy társaság – az olasz Atlantyca, a brit Entertainment One Family, a német Kiddinx Studios és a francia Moonscope – kapott jelölést, míg míg Az Év Producere címért a belga Belvision, a brit Calon, a spanyol Edebé Audiovisual és a francia TeamTO verseng.

Hogy ki a nyertes, azt a soproni Cartoon Forum-on, jövő pénteken jelentik be - közölték hétfőn portálunkkal a találkozó szervezői.

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

11 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

12 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.