2020. május 20.

Díjra jelölték az M2 Petőfi TV KiberMa című műsorát

Az M2 Petőfi TV KiberMa című műsora esélyes az Év Esportja Díj Médiatartalom és felület kategóriájának kitüntetésére.

Az Év Esportja Díj Médiatartalom és felület kategóriájában a jelöltek között szerepel a közmédia főként fiatalokat megszólító csatornájának egyik magazinja is, a KiberMa. Az M2 Petőfi TV elsősorban könnyűzenei tartalmáról ismert, azonban emellett remek tech/gaming/esport heti magazinműsorral is rendelkezik, amit mi sem bizonyít jobban, mint ez a mostani jelölés - írják a közleményükben. A KiberMa ráadásul az egyetlen országos lefedettségű gamer műsor. Az adások 4-5 perces blokkjaiban találhatóak szórakoztató játék tesztek, e-sport rendezvények, ugyanúgy, mint fontos és hasznos technológiai fejlesztések, például az orvostudomány területén, valamint hasznos appokat is bemutatnak.

"Az M2 Petőfi TV vezetősége 2018-ban keresett meg minket azzal az ötlettel, hogy készítsünk egy gamer műsort. A cél az volt a kezdetektől, hogy olyan emberek számára is elvigyük az esport és a gaming világát, megismertessük velük a legújabb játékokat és technológiákat, akiktől távolabb álltak ezek a dolgok, sőt eseteként előítélettel rendelkeztek róluk. Nagyon örültünk ennek a felkérésnek, mert találkozott a mi elképzeléseinkkel is" – árulta el a magazin szerkesztője és egyben rendezője, Cs. Nagy Endre. – "A jelölés azért különösen jó érzés, mert ezek szerint az esport szakma hazai képviselői is felfigyeltek a munkánkra”.

Május 26-án derül ki, hogy elnyeri-e az M2 Petőfi TV magazinműsora a kitüntetést. Az érdeklődők addig is csütörtök esténként 22.05-ös kezdéssel láthatják a KiberMa következő részeit az M2 Petőfi TV-n, illetve a korábbi adások visszanézhetők a csatorna Youtube oldalán.

Címkék: média m2

Kódolatlan hetek júniusban is, a MinDig TV nézőinek

2020. május 29.

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV nézői ingyenesen érhetik el május 31. és június 14. között a Kiwi TV-t, június 1. és június 14. között pedig a NatGeo Wild, a Paramount Channel és a Sport1 csatornát.