2014. november 14.

Do It Yourself videókkal újít a VIVA

A csatorna műsorvezetője, Iszak Eszti a Tükröm, tükröm című műsorban hétről hétre videókon keresztül ad szépségtippeket, tanácsokat.

A csatorna műsorvezetője, Iszak Eszti a Tükröm, tükröm című műsorban hétről hétre videókon keresztül ad szépségtippeket, tanácsokat.

Iszak Eszti új, Tükröm, tükröm című műsorával ötleteket ad arra, hogyan alakítsák át a nézők smink-, haj- és bőrápolási szokásaikat, hogyan táplálkozzanak, vagy hogyan legyen több önbizalmuk.

„Külföldön már régóta hatalmas divatnak számítanak a Do It Yourself típusú tanácsadó videók, és saját tapasztalataimból tudom, hogy a magyar fiataloknak is óriási igényük van erre. Rengeteg szépségápolási és életvezetési tanácsot kérnek tőlem a Facebook és Instagram követőim, a Tükröm, tükröm című műsoron keresztül hétről hétre lehetőségem nyílik segíteni nekik, miközben saját magam is rengeteg újdonságot próbálok ki” – mondta el a VIVA műsorvezetője.

A Tükröm, tükröm című műsor adásai hétről hétre nyomon követhetőek a vivatv.hu weboldalon, de a nézők a VIVA műsorán is rendszeresen találkozhatnak az epizódokkal.

Új rekord a Sport TV-n

10 órája

November 17-én és 18-án összesen 8 magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa mérkőzést közvetít a csatorna.

Visszatér Kálmán Olga

11 órája

Új közéleti műsor indul az N1TV-n Saller néven, amelynek első adásban Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor szerepel majd.