2017. augusztus 10.

Dominál a Google és a Facebook a briteknél

A Verto Analytics azt vizsgálta, mennyi időt töltenek a brit felnőttek egy hónap alatt facebookozással, vagy a Google használatával.

A rangsort a Google vezeti, a brit felnőtt lakosság 30 nap alatt átlagosan 42,7 millió napnak megfelelő időt fordít valamilyen Google termék – kereső, YouTube és Gmail – használatára. Ez a brit „internet-idő” 17 százaléka.

Második helyen áll a Facebook, 11 százalékos részaránnyal (28,4 millió nap), együttvéve az Instagrammal és a WhatsApp-al. A harmadik hely a Microsofté (7%), a negyedik az Apple-é (5%) és csak az ötödik helyre ért oda egy klasszikus médiavállalat, a BBC. Rajtuk kívül egyébként csak a Sky fért be a top20-ba az Egyesült Királyság website-jai közül.

(warc)

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.