2016. november 10.

Döntők hétvégéje lesz a TV2-n

A Star Academy négy legjobb énekesével, a Sztárban Sztár pedig a legnagyobb átváltozó művészeivel jön.

Két és fél hónapja tizenhatan költöztek be az Akadémiára, hogy a külvilágtól elzárva, profi körülmények között mindent megtegyenek az álmaikért. Szombaton a Star Academy döntőjében kiderül, kinek sikerült legjobban a felkészülés. Pádár Alexandra, Szőcs Renáta, Hegyi Dávid és Kertész Iván sorsa a nézők kezében van, hiszen a zsűri már nem pontoz, csak véleményez. A TV2 ingyenes telefonos applikációjának segítségével a közönség dönti el, ki vigye haza a 24 millió forintos fődíjat, a lemezszerződést, és kinek készülhet el a videoklipje.

Vasárnap véget ér az ország házibulija. A mindent eldöntő adásban szólóprodukciókkal és duettekkel is készül a Sztárban Sztár négy döntőse. Veréb Tamás Keresztes Ildikóval, Kocsis Tibor Kis Grofóval lép színpadra, míg Muri Enikő Csipával, Nagy Adri pedig Betty Love-val énekel duettet. Ezen az estén ismét teljes lesz a csapat: a 12 szereplő David Guetta ft Zara Larsson: This One's for You című dalával indítja be a show-t, majd visszatérnek a kiesett énekesnők egy közös produkció erejéig. A döntés a nézők kezében lesz: a TV2 Live ingyenes applikáción keresztül szavazhatnak a négy döntősre.

A műsor fináléja sok izgalmat tartogat: nemcsak az derül ki, hogy ki nyeri a negyedik szériát, de a nézők azt is megtudhatják, hogy kik azok a sztárpárok, akik a SuperTV2 legújabb produkciójában a Sztárban Sztár+1 kicsiben szerepelnek november 27-től.