2010. december 21.

Drága gyerek Nikolas

Nem a semmiből indult az énekes: profi menedzsmentszerződése, indulófélben lévő karrierje, érvényes lemezszerződése volt, mielptt jelentkezett.

Nem a semmiből indult az énekes: profi menedzsmentszerződése, indulófélben lévő karrierje, valamint érvényes lemezszerződése volt, mielptt jelentkezett a versenyre.

A Blikk arról ír: a szlovákiai énekes a G-Mega Music Produkcióval dolgozott, Nikolas azonban azzal, hogy jelentkezett az X-Faktorba, alaposan átvágta az őt felkaroló csapatot, akik milliókat öltek abba, hogy a fiú sikereket érjen el. Merthogy az X-Faktor sztárjainak lemezét előre meghatározott kiadó jelentetheti meg, amely még véletlenül sem az, ahová korábban aláírt a szlovákiai sztár. Persze úgy tűnik, a kereskedelmi csatorna sok pénzt remél Takács Nikolasból, így az énekest kivásárolták a megkötött szerződésből.

A lap szerint a megállapodást maga Nikolas írta alá, ám mivel ő – bevallása szerint – nem rendelkezik akkora összeggel, hogy rendezze a szerződésszegése után felmerült milliós költségeket, vagy a kereskedelmi csatorna, vagy egy menedzsercég fektetett be Nikolas karrierjébe. Így üzletileg ugyan pont került a kínos ügy végére, az interneten több emberileg és etikailag megkérdőjelezhető információ található, amelyek korábban Nikolas a cég által üzemeltetett hivatalos honlapján is szerepeltek. Ezek szerint Takács Nikolas 2009. április 9-én kötött szerződést a G-Mega Music Produkcióval, amely hazánk egyik legnagyobb kiadójával, az mTonnal karöltve lemezszerződést is adott az énekesnek.