2010. augusztus 20.

Drágább lett a Bundesliga

Harmadával többet kaszál első- és másodosztályú meccseinek közvetítéséért a Bundesliga, mint eddig. Ebből pedig több jut a csapatoknak.

Harmadával többet kaszál első- és másodosztályú meccseinek közvetítéséért a Bundesliga, mint eddig. Ebből pedig több jut a csapatoknak.

Az idei szezonra kötött szerződést további három évre kiterjesztették, ez az első eset, hogy ilyen hosszú időre szóló szerződésben kötelezte el magát a bajnokság, amely a négy esztendő alatt összesen 1,65 milliárd eurót zsebel be a tévétársaságoktól. (Ez mintegy 410 millióval több az eddiginél.)

A szabadon fogható csatornák közül a közszolgálati tévé egyes csatornája az ARD évi 100, míg a fizetős csatornák versenyének győztese, a Sky az első évben 225, az utolsóban 275 milliót csenget be a Bundesliga kasszájába. A T-csoportnak évi 25 millióért sikerült megszereznie az internetes jogokat.

Legendás rockerek A Dal színpadán

8 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

9 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.