2016. október 17.

Drónok az Eurosporton

Az Eurosport stratégiájának kulcsfontosságú eleme, hogy innovatív tartalmakat biztosítson a sportrajongók számára - és ez ilyen műfaj.

Az Eurosport hétfőn bejelentette megállapodását a DR1, a világ vezető drónverseny-sorozatának exkluzív közvetítési jogaira vonatkozóan, amely európai és az ázsiai-csendes-óceáni térség 70 országára kiterjed. A megállapodás kifejezi az Eurosport azon elköteleződését, mely szerint új és innovatív tartalmakat kínál a sportrajongók számára. A drónverseny közvetítése – mely során a versenyzők a távirányítással vezérelt drónokat egy összetett akadálypályán a lehető leggyorsabban navigálnak keresztül – tovább erősíti az Eurosport azon törekvését, hogy a legkiválóbb prémium tartalmakat és a feltörekvő sportokat minden platformján, minél szélesebb nézőközönség számára tegye elérhetővé - áll a társaság közleményében..

Az Eurosport további három versenysorozatot közvetít, beleértve a DR1 Champion sorozatot, amely a világ neves nagyvárosaiban kerül majd megrendezésre 2017-ben, és DR1 Micro rendezvénysorozatot az eurosport.com oldalon, Európa leglátogatottabb sportoldalán. A weboldalon ezen felül további események, színes háttéranyagok, kulisszatitkok, extra videós tartalmak, valamint a világ legtehetségesebb és legmerészebb drónversenyzőivel készített interjúk is elérhetőek lesznek. Az Eurosport rendelkezik a DR1 továbbértékesítési jogaival is világszerte (kivéve az Amerikai Egyesült Államokat) - közölték.

A DR1 Invitational első versenyét 2016. november 8-án, kedden 23 órakor (közép-európai idő szerint) Los Angelesből közvetíti az Eurosport 1.

Charlie A Dal színpadán vendégszerepel

1 napja

Két évvel a Szekeres Adriennel közös fellépése után Charlie most szólóban tér vissza a nézők elé a Jég dupla whiskyvel című számával szombaton A Dal színpadán.