2013. szeptember 11.

Dubai nyomulás

Széttöredezett szerződésstruktúra helyett egy partnerrel szerződött tartalmainak európai terjesztésére az MBC Group. Itt az új siker reménye.

Széttöredezett szerződésstruktúra helyett egy partnerrel szerződött tartalmainak európai terjesztésére az MBC Group. Itt az új siker reménye.

Ha már az az 1991-ben Londonban alapított, majd 11 éve Dubaiba költözött Middle East Broadcasting Center szlogenje, hogy We see hope everywhere. A főleg arab nyelvű programokat kínáló társaság a Mondo Globo hálózata révén terjeszti több platformon hat televíziós és két rádiós programját a kontinens fő piacain. Ezek közé Belgium, Dánia, az Egyesült Királyság, Hollandia, Francia-, Német- és Svédország tartozik.

A családi szórakoztató MBC1 mellett az MBC2 film- és az MBC3 gyerekcsatorna, valamint az egyiptomi ízlésre szabott MBC MASR, továbbá az MBC Drama és a Wanasa zenei csatorna kerül be a médiaház európai terjeszkedését is szolgáló kínálatba.

Legendás rockerek A Dal színpadán

13 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

15 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.