2018. február 27.

Dúl a harc a Sky-ért

Rupert Murdoch médiamágnás és a Disney mellett a Comcast is felvette a kesztyűt - írta meg a Portfólió.

A Comcast részvényenként 12,5 fontot ajánlott fel a Sky-ért, Rupert Murdoch érdekeltségébe tartozó Fox ajánlata eddig 10,5 font volt, amelyet el is fogadott a társaság - írja a gazdasági portál.

A Fox korábban arról egyezett meg a Sky-al (kinek az elnöke egyébként Murdoch fia, továbá a 21st Century Fox vezérigazgatója is egyben), hogy megveszi a társaság maradék 61 százalékát. Ugyanakkor a Comcast ajánlatott tett a részvények 50 százalékára, amelyért 31 milliárd dollárt fizetne.

Ha ez nem volna elég a Disney megvenné a Fox eszközeit, köztük a Sky-t is, 52 milliárd dollárért, amelyet eddig a képviselők nem kommentáltak.

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

6 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

6 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.