2011. augusztus 19.

Dupla részekkel jön a Jóban Rosszban

Augusztus 22-én indul az ősz a TV2-nél, szeptembertől pedig jön a 16:9-es képarány is.

Augusztus 22-én indul az ősz a TV2-nél, szeptembertől pedig jön a 16:9-es képarány is.

Augusztus 22-én indul az őszi műsorrend a TV2-nél: ekkortól ismét visszatér a képernyőre a Jóban Rosszban, amely dupla részekkel jelentkezik. Ezt augusztus 20-21-én Jóban Rosszban maraton előzi meg.

Ősztől nő a Tények adásideje, a hírműsort egy szintén hosszabbra szabott Aktív követi. Ezt követően jönnek hétköznaponként a Jóban Rosszban dupla részei.

Augusztus 28-án tér vissza Hajdú Péter és a Frizbi, augusztus 29-től pedig új epizódokkal jön a Krimihétfőben az NCIS és az NCIS Los Angeles, s szerdán a Dr. House és a Született feleségek.

Szeptember 1-jén a TV2 Csoport csatornái (tehát a FEM3 és a PRO4 is) átállnak 4:3-as formátumról 16:9-re, melyet a Katedrális minisorozat vezet be a TV2-n. A Ken Follett bestselleréből itthon forgatott tévésorozatot csütörtökönként láthatják a nézők, 4 héten át.

Az ősz TV2-s nagy durranásának az ÖsszeEsküvők című anyós valóságshowt szánják. A napi reality és kapcsolt műsorai a TV2 mellett a FEM3-on és a PRO4-en is képernyőre kerülnek, utóbbin éjszakai közvetítés megy majd.