2017. július 11.

Duplarésszel tér vissza a Fear the Walking Dead

Az AMC saját gyártású sorozatának harmadik évada szeptember 11-én hétfőn folytatódik. Az amerikai premierrel egy időben, hajnali három órakor, illetve az esti főműsoridőben, tíz órakor.

A harmadik évad folytatása nyolcrészes lesz. Az új epizódokat az AMC a premierhez hasonlóan minden hétfőn hajnali három órakor, majd az esti főműsoridőben, tíz órakor is vetíti. A Fear the Walking Dead alkotói Dave Erickson showrunner, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero és David Alpert vezető producerek.

A Fear the Walking Dead harmadik évadának második felében a Clark és az Otto család kénytelen fegyverszünetet kötni az indiánokkal. Így az egykori ellenségeknek most együtt kell küzdeniük a túlélésért. A farmon tetőzik a feszültség, miután az őrséget megtizedelik, a készletek egyre csak fogynak és egyre több a halott mindenütt. Strand eléri a mélypontot és szüksége van egy társra – a legértékesebb dologra ebben a világban – hogy újra megtalálhassa önmagát. Ezalatt Daniel újra „el soldado”-vá, azaz katonává válik, és kivárja a megfelelő pillanatot arra, hogy Lola és a Gonzalez Dam szolgálatába álljon, de még mindig nem képes elengedni lánya, Ofelia szellemét.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

6 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.