2013. október 30.

Dupláz a Telekom 4G-ben

A Magyar Telekom 2015-re a kétszeresére kívánja növelni a 4G lefedettséget.

A Magyar Telekom 2015-re a kétszeresére kívánja növelni a 4G lefedettséget.

A Magyar Telekom a szeptember végén tartott befektetői napon bejelentette: a hálózati fejlesztések során tovább kívánja növelni a 4G lefedettséget. Tervei szerint 2015-re kültéren már a lakosság 80 százaléka számára teszi elérhetővé a 4G/LTE alapú szolgáltatást, amely jelenleg az ország lakosságának közel 40 százaléka számára érhető el. Hozzátették: szélesítik a 4G/LTE hálózaton működni képes mobil eszközök választékát is. Jelenleg hat gyártótól közel 30 féle készülék érhető el a cég kínálatában.

A Telekom 2012 januárjában indította el a 4G/LTE alapú mobilinternet szolgáltatást. Múlt év végére megvalósult Budapest lakosságra vetített 99 százalékos kültéri 4G/LTE lefedettsége, míg Budapest - lakosságra vetített - beltéri 4G/LTE lefedettsége is 83 százalékot ért el.

Címkék: magyar telekom 4g

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.