2013. október 30.

Dupláz a Telekom 4G-ben

A Magyar Telekom 2015-re a kétszeresére kívánja növelni a 4G lefedettséget.

A Magyar Telekom 2015-re a kétszeresére kívánja növelni a 4G lefedettséget.

A Magyar Telekom a szeptember végén tartott befektetői napon bejelentette: a hálózati fejlesztések során tovább kívánja növelni a 4G lefedettséget. Tervei szerint 2015-re kültéren már a lakosság 80 százaléka számára teszi elérhetővé a 4G/LTE alapú szolgáltatást, amely jelenleg az ország lakosságának közel 40 százaléka számára érhető el. Hozzátették: szélesítik a 4G/LTE hálózaton működni képes mobil eszközök választékát is. Jelenleg hat gyártótól közel 30 féle készülék érhető el a cég kínálatában.

A Telekom 2012 januárjában indította el a 4G/LTE alapú mobilinternet szolgáltatást. Múlt év végére megvalósult Budapest lakosságra vetített 99 százalékos kültéri 4G/LTE lefedettsége, míg Budapest - lakosságra vetített - beltéri 4G/LTE lefedettsége is 83 százalékot ért el.

Címkék: magyar telekom 4g

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

1 napja

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

1 napja

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.