mwx 2012. május 11.

Duplázott a Glamour

Soha ilyen magas példányszámot nem ért még el a Glamour magazin, mint 2012 áprilisában.

Soha ilyen magas példányszámot nem ért még el a Glamour magazin, mint 2012 áprilisában.

A terjesztők előzetes adatszolgáltatása alapján korábban még soha nem ért el olyan magas példányszámot a Glamour magazin, mint 2012. áprilisában. A lapot kiadó Axel Springer Csoport közlése szerint az elmúlt öt évben egyetlen női havilap sem érte el a 100 ezres auditált pldszámot (Forrás: MATESZ adatok 2007.I.negyedév - 2012.I. negyedéve-női havilapok átlagos havi értékesített).

A női magazin mind aktív, mind összesen értékesített példányszám tekintetében meghaladta a 102 ezer eladott példányt, ezzel több mint duplájával növelte a havi átlagos értékesített példányszámát (Forrás: MATESZ Gyorsjelentés, 2012.I.negyedév)

Az eredményt a Glamour-napok sikerével magyarázza a médiavállalat. "Alig egy hónapja adtunk hírt arról, hogy a Glamour-napokat idén is hihetetlen sikerrel zártuk. Ezúttal 126 márka mintegy ezer üzlete csatlakozott az akcióhoz, az olvasókat pedig a WestEnd bevásárlóközpontban színes programok, stílustanácsadás, és idén először címlapfotózás várta." Az akcióban résztvevő hirdetőpartnerek elégedettsége és a rekordot döntő eladási adatok alapján a Glamour-napokat a magazin és a kiadó a jövőben is folytatni szeretné új elemekkel kiegészítve.