2012. február 03.

E-commerce portfólióbővítés az Oander Mediánál

A Shopping.hu divatportálhoz kapcsolt szépségápolási webáruházat, illetve online magazint hoztak létre Beauty.hu néven.

A Shopping.hu alapítói bővítették online portfóliójukat, és a divatportálhoz kapcsolt szépségápolási webáruházat, illetve online magazint hoztak létre Beauty.hu néven.

A Beauty.hu internetes áruház kínálatát prémium szépségápolási termékek, és az azok értékesítéséhez kapcsolt magas hozzáadott értékű szolgáltatások határozzák meg. A házon belül végzett fejlesztés üzleti célkitűzése, hogy a Shopping.hu médiaelérése a display hirdetők számára kínált megjelenési felületek mellett egy speciális szegmensre fókuszáló e-commerce üzletág kiépítését is szolgálja.

A Shopping.hu 2010 nyarán indult tematikus divatmédium a hazai online piacon. A Beauty.hu a fiatal nőket megszólító divatportál testvéroldalaként önálló magazin tartalmakkal is rendelkezik. A cég azt szeretné, ha a két site között lévő szinergiák hatékony kihasználásával, közös gyártóbázis mellett lefednék a divat és szépségápolás iránt érdeklődő hazai médiafogyasztók online tevékenységének minél szélesebb spektrumát a szórakoztató tartalmaktól a praktikus tanácsadáson át az internetes vásárlásig.

A Beauty.hu címlapja
A Beauty.hu címlapja

Miközben a Beauty.hu önálló értékesítési felületként jön létre, a Shopping.hu 2012 év elejétől divat- és szépségápolási hirdetők és webshopok számára PPC és affiliate alapú forgalomterelési ajánlattal jelentkezik.

"A médiapiac átalakulási folyamatában létfontosságú, hogy az internetes tartalomszolgáltató kiadók a display hirdetők igényeinek kiszolgálása mellett felhasználói bázisukat tranzakció alapú üzleti modellek és önálló kereskedelmi megoldások irányában is kamatoztassák. A Beauty.hu piacra vezetése és a Shopping.hu továbbfejlesztése ezen stratégiai célkitűzésünknek felel meg." - fogalmazott Ocskay László, az Oander Media digitális ügynökség társ-ügyvezetője.

Az új portált tervező és fejlesztő ügynökség nevéhez az utóbbi években számos innovatív médiaportál és e-kereskedelmi megoldás létrehozása fűződött. Amellett, hogy a marketing és a tartalmi produkció is az ügynökségen belül zajlik, az alapítók a Beauty.hu webáruházat külön cég formájában üzemeltetik. A Beauty.hu magazin tartalmainak fejlesztését a Shopping.hu főszerkesztője, Mihály Viktória irányítja.

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

2020. október 22.

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.