2013. július 05.

E-újságként is kapható a Nemzeti Sport

A sportnapilap e-újság változata akár egy hetes időtartamra is előfizethető számára.

A sportnapilap e-újság változata akár egy hetes időtartamra is előfizethető mindazok számára, akik egy napilap nyújtotta újságolvasási élményre vágynak a képernyőjükön.

Tovább bővítette sport termékportfolióját a Ringier. A Nemzeti Sport ezúttal azokra az olvasóira is gondolt, akik a lapterjesztés hagyományos csatornáin nem tudják beszerezni a lapot (például nyaralás, vagy hosszabb külföldön tartózkodás miatt), vagy kihasználva az új platformokat már nem papír alapon kívánják olvasni azt.

Az idén 110 éves Nemzeti Sport e-újság formában ezentúl akár utazás közben is kényelmesen olvasható laptopon, okostelefonon vagy táblagépen. Az e-újság változat tartalmilag teljesen megegyezik a nyomtatott lappal, ám az internet segítségével könnyedén és gyorsan, akár külföldről is előfizethető és hozzáférhető. A Nemzeti Sport e-újság akár egy hetes időtartamra is előfizethető.

A Ringier közlése szerint az e-újság elindulását kommunikációs kampány kíséri a Nemzeti Sport, a Blikk és a Népszabadság print, online és mobil felületein, a Facebookon, valamint a Dimag promóciós felületein.

A Nemzeti Sport e-újság előfizethető a következő linken: http://www.nemzetisport.hu/eujsag

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

6 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

6 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.