2010. szeptember 20.

Echo TV: félmilliós törzsgárda

Öt-hatszázezer emberre tehető az öt év elindult Echo TV nézői törzsgárdája a vezérigazgató szerint. Széles Gábor, a tulajdonos fejleszteni készül.

Öt-hatszázezer emberre tehető az öt év elindult Echo TV nézői törzsgárdája a vezérigazgató szerint. Széles Gábor, a tulajdonos fejleszteni készül.

6,5 millió nézőt érünk el közvetlenül. Közülük több mint két és fél milliónyian rendszeresen nézik műsorainkat, a törzsgárdánk pedig mintegy öt–hatszázezresre tehető. A nézettségi adatokból az is kitűnik, hogy nézőink körében felülreprezentált a felső- vagy középfokú végzettségű, magas beosztású emberek aránya. Ez azt jelenti, hogy meg tudjuk szólítani a véleményformáló értelmiséget – mondta a (szintén a Széles-médiabirodalomhoz tartozó) Magyar Hírlapnak Szabó László Zsolt vezérigazgató.

A fejlesztésekről szólva elmondta: mind több területet szeretnének lefedni, mind több korosztályt megszólítani.

„Nem csupán években, hanem évtizedekben lehet mérni az Echo Televízió jövőjét. Célunk, hogy a következő generációk számára is fontos médium legyen” – mondta a lap beszámolója szerint Széles Gábor a televízió ötödik születésnapja alkalmából tartott ünnepségen. A nagyvállalkozó középtávú tervnek nevezte, hogy a magyar televízióadók körében az Echónak legyen a legnagyobb modern stúdiótere, amelyet a technikai felszerelés kiépítésével jövő ősszel vehetnek majd birtokba a televízió munkatársai. Emellett a háttértár nyolcszorosára bővítését és a kameraállomány erősítését nevezte a közeljövő feladatának.

 

Hamarosan Debrecenben is elindul a Taxify

18 órája

Már toborozza a sofőröket a Taxify és pár héten belül indul a szolgáltatás tesztüzeme Debrecenben - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.