2010. november 25.

Echo TV, új főnökkel

Miki Tímea lett az Echo TV vezérigazgatója, miután Szabó László Zsolt az új szerepet kapó nemzeti hírügynökséghez távozott.

Miki Tímea lett az Echo TV vezérigazgatója, miután Szabó László Zsolt az új szerepet kapó nemzeti hírügynökséghez távozott.

"Lesznek új műsorok, amelyeket januártól sugározunk. Ugyanakkor fontos tudatosítanunk, hogy ezután is nemzeti hangvételű televízió leszünk" - mondta az azonos médiacsoporthoz tartozó Magyar Hírlapnak az új vezető. Hangsúlyozta, hogy a televízió értékrendje nem változik, hiszen továbbra is a magyar emberek érdekeit kívánja képviselni, valamint az ő véleményüket szándékozik közvetíteni.

"Elsősorban tájékoztató, politikai híreket sugárzó csatorna maradunk, miközben napjaink igényeit is figyelembe vesszük. Így a különböző politikai döntések okaira kívánunk magyarázatot találni, az ugyanis a tapasztalatunk: nem értik az emberek, hogy mi miért történik körülöttük mostanság" - hallhattuk az Echo Tv vezérigazgatójától.

 

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

1 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.

″Az Index marad, ami volt″

18 órája

Évek óta a frontvonalban érezzük magunkat. Mint egy világháborúban. Hol a Vörös Hadsereg söpör át rajtunk, hol a Wehrmacht, mi meg csak kapkodjuk a fejünket - kezdik a szolgálati közleményüket.