2014. június 06.

Egészségtippekkel tarolt a Stern

Bár a „33 meglepő tipp az Ön egészségéért” egy klasszikus Focus címlapszöveg lehetne, április végén a Stern rukkolt elő a témával.

Bár a „33 meglepő tipp az Ön egészségéért” egy klasszikus Focus címlapszöveg lehetne, április végén a Stern rukkolt elő a témával.

Amit az orvosok a legjobb barátaiknak tanácsolnak” – ezt akarta megtudni a Stern 225.574 példányának olvasója is. Az idei év első kiadásának kivételével – amely már december végén megjelent - eddig csak a márciusi példányt vették meg valamivel ennél is többen. Összehasonlításképpen: a Gruner + Jahr zászlóshajójának eladása „csupán” 201 ezer példány volt az első negyedévben.

Ugyanezen a héten a Der Spiegel is sikeres volt: Háború Európában? szalagcímmel megjelent kiadását 250.297 példányban vásárolták meg. Ezzel a hamburgi hírmagazin is az első negyedévi 243 ezres átlaga felett teljesített.

A hírt a Médianéző nemzetközi sajtófigyelő szolgáltatásának köszönhetjük.

Tulajdonost vált az Új szó és a Vasárnap

11 órája

A Penta csoport eladja a Petit Press kiadóban birtokolt részvényei egy részét, ugyanakkor a magyar lapok a Penta tulajdonában levő News and Media Holdinghoz kerülnek.

Indul a nevezés a Zöld Béka Díjért

16 órája

A díj amellett, hogy elismeri a legjobb fenntarthatósági jelentést készítő cégeket, kiváló lehetőség arra, hogy a társaságok felmérjék, hol tartanak a beszámoló készítésre vonatkozó uniós előírás teljesítésében.