2016. október 03.

Egy hónap ajándékmozit kínál a UPC Direct

Rendkívüli moziélményt ígér a UPC Direct új, különleges ajánlatai alapján.

A műholdas televíziószolgáltató lehetőséget nyújt új ügyfelei számára, hogy egy hónapig díjmentesen kipróbálják a UPC Direct prémium csomagjait, és ezután dönthessék el, melyikre szeretnének előfizetni a próbaidőszak lejárta után.

Mától egy hónapos ajándék próbaidőszakot kínálnak, amelynek keretében akár 3 prémium csomag 12 csatornáját is élvezhetik az érdeklődők – áll közleményükben.

A UPC Direct lehetőséget biztosít a Combo csomagokra, illetve a Medium HD TV, és a Plus HD TV szolgáltatásokra újonnan előfizetőknek, valamint akár a Combo csomagokra váltó meglévő ügyfeleinek is, hogy kipróbálják a prémium TV csomagok (HBO MaxPak, FilmBox Pak, Active Pak) csatornáit, és eldöntsék melyiket szeretnék a későbbiekben is igénybe venni. Az előfizetők maguk választhatják ki, hogy a 3 közül mely csomagokat szeretnék 1 hónapig kipróbálni, csak az egyiket, kettőt, vagy akár mind a hármat. Az egy hónapos tesztidőszakot követően a csomagok elérhetősége automatikusan megszűnik, így az előfizetőknek nem kell észben tartaniuk a lemondás esedékességét.

Az ősz azonban nem csak az egy hónap ajándék mozizásról szól, hanem kedvezményes csomagárakat is jelent az előfizetők számára. A különleges ajánlatok a HD csatornákkal kibővített TV alapcsomagokra, illetve a TV, internet és telefon szolgáltatást is kínáló Combo csomagokra előfizető új ügyfelek számára érhetők el.

Címkék: belföld mozi upc

Elhunyt Baló György

11 órája

Évtizedeken át szerkesztett és vezetett közéleti-politikai műsorokat a köztévén és kereskedelmi csatornákon.