2017. október 10.

Egy iPhone X tok, ami szinte elérhetetlenül drága

A legújabb Apple okostelefon hivatalosan is Magyarországon lesz a legdrágább, de most már nem kell aggódnia azoknak sem, akiknek még a telefon megvétele után is marad egy kis fölösleges pénze - írta meg a Phonebox.hu.

Egyre többen gyártanak tartozékot és az általános tendencia szerint egyre olcsóbban lehet beszerezni a tokokat, töltőket, vagy egyéb mobiltelefon kiegészítőket, azonban egy gyártó olyan lépésre szánta el magát, amire eddig még nem volt példa.

A mindössze két éve alakult Gray-International cég egy olyan egyedi iPhone X tokot mutatott be, aminek a legolcsóbb változatáért is 645 dollárt kell fizetnünk, amelyet további 35 dollárért gravíroztathatunk egyedire. Az ütésálló iPhone tok különlegessége, hogy Aerospace Grade 5 titániumból készült, ami 2,5-szer keményebb az acélnál és fele olyan könnyű csak. A legtöbb prémium termékhez hasonlóan ez is limitált darabszámban érhető csak el, természetesen egyedileg sorszámozva.

A tok meglehetősen egyedire sikerült, mivel a telefonra helyezve a készülékünk még véletlenül sem lesz összekeverhető egy egyszerű iPhone-nal. Az egyedi dizájnú nyitott felső és alsó élek ellenére, a gyártó specifikációja szerint komoly védelemre számíthat telefonunk egy elejtés esetén is.

A legdrágább speciálisan hőkezelt, ezáltal egyedi Advent Aurora tokért ha hajlandóak vagyunk akkor akár 1295 dollárt is fizethetünk, ami jóval magasabb, mint az iPhone X amerikai eladási ára. Ha az ár ellenére valaki Magyarországra is megrendelné, akkor érdemes vámmal és áfával is számolni a termék árát illetően, így könnyen rendelhetünk magunknak egy 1500 dolláros tokot!

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

6 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

12 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.