2019. október 10.

Egy magyar férfi perli a Marvelt

A TMZ híre szerint Kriskó Zoltán egyszerre perel több olyan médiaórást, mint a Marvel, a Disney, a FOX, az Apple és az Amazon.

Az Index cikke szerint a férfi azt állítja, hogy az említett vállalatok 1992-től jogtalanul használták fel a Linda című magyar sorozat zenéjét a kilencvenes években futott X-Men rajzfilmsorozathoz.

A Linda főcímdalát a zeneszerzőként és fogorvosként egyaránt jegyzett Vukán György szerezte, akinek hagyatékát a TMZ cikke szerint a zongoraművész 2013-as halála után Kriskó Zoltán kezeli. A férfi azt állítja, csak 2017-ben jutott el hozzá az X-Men rajzfilm főcímzenéje, ami vitathatatlanul hasonlít a Lindáéra, ezért most visszamenőleg szeretne részesülni a rajzfilmsorozat bevételeiből.

Címkék: média jogdíj

Médiacéget alapított Harry herceg és Meghan Markle

16 órája

Az Archewell a házaspár új brandje lesz, amely filmes és televíziós produkciókkal foglalkozik majd, magában foglal egy multimédiás oktatóbirodalmat, valamint egy egészséges életmóddal foglalkozó honlapot.

25 éve mutatták be a kultfilmet

1 napja

Bizony, már ennyi idős Will Smith és Martin Lawrence akció-vígjátéka, a Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk?, ami megismertette az egész világgal az Inner Circle ikonikus dalát is.