A világ egyik vezető adat, insight és márkatanácsadó cége, a Kantar bejelentette, hogy 2019. április 2-től a különálló Kantar Consulting, Kantar Health, Kantar IMRB, Kantar Media, Kantar Millward Brown, Kantar Public, Kantar TNS, Kantar Worldpanel, Lightspeed márkák helyett egységesen a Kantar márkát használja minden piacon és szolgáltatási területen, ahol jelen van.

„Az új márkastratégia lényegében a cégcsoporton belül lezajlott működésbeli változásokat tükrözi, és azzal a szándékkal jött létre, hogy egy egyszerűbb, egységes képet mutasson rólunk az ügyfelek felé. Ezzel a lépéssel végleg lebontjuk a korlátokat az eddig különböző márkanév alatt kínált szolgáltatások között, lehetővé téve a még szélesebb és kreatívabb együttműködést a Kantáron belül, és új globális platformok, megoldások kidolgozását az ügyfelek számára”

- fogalmazott közleményben Eric Salama, a Kantar ügyvezető igazgatója.

A márkanévváltozás az együttműködés szorosabbá válását jelenti a helyi piacokon is, de a szervezeti struktúrát nem érinti. A különböző Kantar érdekeltségek a korábbi cégnéven, különálló entitásként működnek tovább, nincs változás sem az ügyfélkiszolgálásban, sem a szerződéses kapcsolatokban. Vagyis Magyarországon továbbra is különálló cégként nyújtja szolgáltatásait és végzi ügyfelei kiszolgálását a Kantar Hoffmann Kft., a Kantar Media Kft. és a Kantar Millward Brown Hungary Kft.

Címkék: média gazdaság kantar

Indul A Bank és a Bezár a bazár! a TV2-n

2 órája

6 kérdés – 6 perc – 60 millió forint! - ma este 20:45-től Stohl András műsorvezetésével elstartol A Bank, a TV2 legújabb, hazai fejlesztésű kvíz show-ja.