2012. február 13.

Egy millióan nézték az eurovíziós válogatót

Az is kiderült: a Compact Disco képviseli Magyarországot és az 57. Eurovíziós Dalfesztiválon.

Az is kiderült: a Compact Disco képviseli Magyarországot és az 57. Eurovíziós Dalfesztiválon.

Az AGB Nielsen adatai alapján a teljes lakosságban átlagosan 1 millió 15 ezren nézték az m1-en A Dalt, melyen a Compact Disco vívta ki Magyarország, illetve az MTV képviseletét az 57. Eurovíziós Dalfesztiválon - közölte az MTVA. A zenekar a kifejezetten a pályázatra írt Sound of our Hearts című dallal nyerte meg a hazai válogatósorozatot, amelyre több mint kétszázan jelentkeztek tavaly decemberben.

A műsor átlagos nézettsége a teljes lakosságban 1 millió 15 ezer fő volt, azaz a tévénézők 20,8 százaléka választotta szombaton az m1 válogatóműsorát. A kétórás műsorfolyam idején az m1-re közel 2,5 millióan kapcsoltak oda legalább 1 percre. A műsor a 18-49 évesek körében 17,1 százalékos közönségarányt ért el.

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.