2012. április 27.

Egycsapásra népszerű lett a Sanoma új appja

A Füles rejtvényújság iPad-re készült applikációja pillanatok alatt a legnépszerűbbek közé lépett elő.

A Füles rejtvényújság iPad-re készült applikációja pillanatok alatt a legnépszerűbbek közé lépett elő.

Több mint 50 publikált alkalmazás után a Sanoma Media Budapest legfrissebb hazai újdonsága a rendkívül népszerű, 55 éves múlttal bíró rejtvénymagazin iPad verziója, a Füles iPad keresztrejtvény. Az új app az első magyar nyelvű skandi keresztrejtvény-alkalmazás, különlegessége, hogy Retina-felbontásban készült el, így az új iPad képernyőjén is tűélesen jelennek meg a feladványok.

A rejtvényfejtés a megszokott módon történik, kiegészítve néhány kényelmi funkcióval – mint az irány automatikus kijelölése két karakter leütése után, vagy a definíció kinagyíthatósága. A játék szüneteltethető és bármikor újrakezdhető, bármennyiszer újra megfejthető, így akár a család összes tagja élvezheti ugyanazt a keresztrejtvényt.

A játék időre megy, és számít a gyorsaság: a megfejtés ideje megosztható a játék Top10-es eredménytábláján illetve Facebookon is.

Az ingyenes alkalmazásban három skandi rejtvénnyel teheti próbára tudását és gyorsaságát a felhasználó. Az alkalmazáson belül jelenleg hét további rejtvénycsomag vásárolható, egyenként 10-10 rejtvénnyel, a csomagok száma folyamatosan bővül.

Az alkalmazás innen tölthető le: http://itunes.apple.com/hu/app/fules-keresztrejtveny/id491300663?mt=8

Az alkalmazás egyébként a publikálás napján a magyar App Store egyik legnépszerűbb applikációja lett, megszerezve a legelső helyet nemcsak kategóriájában, de az ingyenes iPad-alkalmazások összesített listájában is, sőt a Füles iPad verziója azóta is a legnépszerűbb.

Rádiós pályázatok

1 napja

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa véglegesítette a Budapest 98,0 MHz-es pályázati felhívást.