2017. december 08.

Egyedülálló biztosítási szaklap jelent meg a piacon

Új kiadvánnyal lép a magazinpiacra a Keszthelyi Holding Zrt-hez tartozó Keszthelyi Média Kft.

A Lapker által terjesztett, 2017. december 1-jétől elérhető Biztosítárs Magazin az aktuális biztosítási kérdésekről és fejleményekről 48 oldalon tájékoztatja olvasóit érdekes, olvasmányos és szórakoztató formában.

Minden negyedévben egy aktuális téma köré csoportosított cikkek, valamint közismert emberekkel készült interjúk olvashatóak a folyóiratban. Az első számban kiemelt figyelmet kapnak a személyi sérüléssel járó iskolai- és munkahelyi balesetek, a két interjúalany pedig Dr. Rudas László, az Istenhegyi Klinika alapító elnök-vezérigazgatója és a Családi Vállalkozások Országos Egyesületének elnöke, valamint Erdei „Madár” Zsolt, visszavonult félnehézsúlyú profi ökölvívó világbajnok, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke.

„A magazin célja, hogy hozzájáruljon a biztosítási kultúra iránt érdeklődők tájékoztatásához és edukálásához, ezáltal pedig a hazai biztosítási kultúra fejlődéséhez. Remélem, hogy a magazin hasznos és érdekes információkkal segíti olvasóit a biztosítások területén történő eligazodáshoz” – mondta Bartha Zoltán, a Biztosítárs Magazin alapító főszerkesztője.

A magazin mind ár-érték arányban, mind tartalmában egyedülálló a piacon. A kiadvány ára 99 Ft, amely tartalmaz egy 1000 Ft-ot érő kupont is, ami a Generali Biztosító bármely ügyfélszolgálatánál bármely lakossági biztosításra (lakás-, nyaraló-, casco-, baleset-, egészségbiztosítás) beváltható.

A Keszthelyi Média Kft. az újság mellett több, a biztosítási piacon hiánypótló terméknek kiadója. Ilyen a biztosítási terület „évkönyveként” számon tartott Biztosítási Almanach is, valamint a legújabb, a tavaly novemberben először megjelent, a magyar magán-egészségbiztosítási lehetőségeket bemutató Egészségbiztosítási Almanach is.