2014. április 29.

Egyéves Ritmus

A magazin MATESZ-audittal ünnepli a születésnapját. Az első év eredményeihez az együttműködések is hozzájárultak.

A magazin MATESZ-audittal ünnepli a születésnapját. Az első év eredményeihez az együttműködések is hozzájárultak.

Az egy évvel ezelőtt útjára bocsátott, angol mintára készülő egészséggel, életmóddal, prevencióval, diétával, divattal foglalkozó 80 oldalas Ritmus magazin már megjelenésének első évében saját szegmensében az egyik legnagyobb példányszámú magazinná vált – írja a kiadó közleménye. A havi magazin igazi sikertörténetéhez nagyban hozzájárult, hogy az újság a Patikapénztár, illetve az Új Pillér aktív tagsággal ajándékba jár.

A 125 ezer példányban nyomott és több mint 110 ezer példányban értékesített Ritmus magazin példányszámát mostantól MATESZ-audit is igazolja. Az olvasóknak szóló 3in1 akcióban az előfizetők hosszabbításra válthatják a májusi magazinban található kupont, az eddig csak érdeklődők két további hónapig ingyen olvashatják a Ritmust, de a patikakártyás olvasók is ajándékozhatnak szeretteiknek két lapszámot.

Árvay N. Tivadar, a Ritmus magazin alapító főszerkesztője biztos abban, hogy a lap megtalálta küldetését. Meglátása szerint: „Ha szakértőinknek, cikkeinknek, ötleteinknek és tanácsainknak köszönhetően egyetlen ember is úgy dönt, hogy elmegy egy egészségügyi szűrővizsgálatra, kedvet kap a sporthoz, vagy lead néhány felesleges kilót, mi már boldogok vagyunk, ha nem is elégedettek. De úgy tűnik, jó úton járunk, hiszen a néhány hónapja életre hívott Gigalambok-klubnak máris több ezer követője van, akik legfeljebb a kilóikat vesztik el, miközben remekül szórakoznak, játszanak és nyernek velünk.”

Ami pedig a Ritmus tulajdonosának, a Figyelő Média és Kutatónak terveit illeti, a kiadó a MATESZ-audittól az egészségügy iránt elkötelezett és a hiteles tartalmat értékelő hirdetőket és támogatókat remél, a 3in1 akciótól pedig 5-10 ezer újabb egészségtudatos olvasót. A recept ezzel adott, hogy a magazin mögött álló médiavállalat középtávon egy olyan szegmensben legyen piacvezető Magyarországon, amely a XXI. század húzóágazata szerte a világban is.