2019. november 22.

Egyéves lett a magyar MTV brand:new

A projekt új szintre lép, már élőben is találkozhatnak a rajongók a fiatal zenészekkel.

Az MTV az Egyesült Királyságban szintén brand:new címmel folytat tehetséggondozó programot, a magyar verzió koncepcióját viszont a nézői igényeknek megfelelően az MTV hazai munkatársai fejlesztették új tartalomként, amely egy év alatt fontos missziója lett a Viacom zenecsatornájának.

Az eddigi MTV brand:new előadók: Zavodi, Myra Monoka, Felső Tízer, Analog Balaton, Slow Village, The Sign, Vavra Bence, Mörk, Mayberian Sanskülotts, Carson Coma, Yamina, HolyChicks, Mulató Aztékok és B. Nagy Réka.

Az MTV brand:new programmal novembertől már nem csak a képernyőn, hanem a klubokban is találkozhat a közönség. Novemberben az Analog Music Hallban, a RapCaviar bulisorozat keretein belül lép fel a Mulató Aztékok, mint az első MTV brand:new LIVE. A következő állomás pedig a Dürer Kertben lesz, ott december 29-én koncertezik a Slow Village.

Az MTV nemrég podcast-sorozatot is indított. Ennek keretében eddig Lotfi Begivel, Saiiddal, a The Qualitons-szal, Caramellel hallhattak beszélgetéseket, míg a legfrissebb epizód vendége Király Viktor, az MTV EMA 2019-es magyar nyertese.

Címkék: média MTV brand:new

Indexesek: Lesz másik!

20 órája

Az Index egyik felmondó újságírója, Kárpáti Márton osztott egy képet Facebook-oldalán vasárnap este, amit aztán a Távozó indexesek Facebook-oldal is közzétett: Lesz másik!