2012. október 04.

Egymilliárdan facebookozunk

Ezalkalomból elsőként jelentkezett imázskampánnyal a közösségi oldal.

Ezalkalomból elsőként jelentkezett imázskampánnyal a közösségi oldal.

Átlépte az egymilliárdos álomhatárt a Facebook - jelentette be Mark Zuckerberg. A közösségi oldal alapítója ezt "meghatónak" nevezte, és azt írta, hogy "messze erre a legbüszkébb" eddigi életében.

A mérföldkő átlépése alkalmából elsőként indított reklámkampányt a Facebook: az imázsvideó az emberek közötti hétköznapi kapcsolatokat ünnepli. A globális kommunikáció tizenhárom jelentős piacra fókuszál: Brazíliára, Franciaországra, Németországra, Indiára, Indonnéziára, Olaszországra, Japánra, Mexikóra, a Fülöp-szigetekre, Oroszországra, Spanyolországra, az Egyesült Királyságra és az Egyesült Államokra.

"A Facebook mára részévé vált a mindennapjainknak. A magyarországi internetezők 90 százaléka, azaz 4,2 millió ember használja havonta a közösségi oldalt. A közeljövőben a Facebook a mobil felületekben rejlő lehetőségeket szeretné még inkább kiaknázni. Ennek fő oka, hogy a felhasználók fele már a számítógéppel párhuzamosan mobileszközről is használja a közösségi oldalt" - mondta el Szabó Ákos, a Facebook hazai képviseletét ellátó Thinkdigital Hungary vezetője.

 

A Facebook számokban, a teljesség igénye nélkül:

  • 1,13 trillió like-olás 2009 februárja óta
  • 140,3 milliárd létrejött baráti kapcsolat
  • 219 milliárd fotó feltöltés
  • 17 milliárd helyszín megjelölés fotókon
  • 62,6 millió dalt 22 milliárdszor játszottak le a felületén, ami 210 000 év folyamatos zenelejátszást jelent

Legendás rockerek A Dal színpadán

9 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

11 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.