2010. augusztus 30.

Egymilliárddal lóg az MTV?

A Népszava cikke szerint a Magyar Televízió megszegte a székházbérleti szerződést, és fél éve nem fizet - több mint egymilliárd forint a tartozása.

A Népszava cikke szerint a Magyar Televízió megszegte a székházbérleti szerződést, és fél éve nem fizet - több mint egymilliárd forint a tartozása.

Megoldás egyelőre nincs, mindkét érintett – a köztévé és az ingatlant működtető Milleniumi Média Kft. is – az új kormányban és a kuratóriumban bízik. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke úgymond "nem kompetens" az ügyben, a jelenlegi, de már nem működő kuratórium semmiben sem dönthet. Közben több vizsgálat folyik a székházbérlés miatt: az Állami Szám­vevőszék jövő hétre ígért eredményt, a rendőrségi nyomozás akár év végéig is eltarthat – írja a napilap.

A cikk szerint a havi bruttó 946 ezer 825 euróért (265 millió forintért) bérelt épület díjából 1 milliárd 352 millió forint 30 napon túli tartozása van a nagyobbik köztelevíziónak.

Lángosról posztolunk a legtöbbet

1 órája

A Falatozz.hu országos ételrendelő portál utánajárt, hogy a magyarok mely hungarikumnak számító ételeket szeretik kitenni az Instagramra. Az is kiderült, hogy ez a lista nem egyezik a házhoz szállított kedvenc fogásokkal.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

4 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.