2010. október 05.

Egyre jobban áll a FEM3

Jelentős mértékben nőtt a FEM3 nézőtábora – közölte a médiacsoporthoz tartozó TV2. Cáfolták egyben a LifeNetwork múlt heti bejelentését.

Jelentős mértékben nőtt a ProSiebenSat.1 női csatornájának nézőtábora – közölte a médiacsoporthoz tartozó TV2.

Az elmúlt három hónapban jelentősen megnőtt a FEM3 csatorna nézettsége az év előző hónapjaihoz képest a 18-49-es korosztályban, főműsoridőben.

„A FEM3 csatorna előtt 4 hónappal induló, az Origo Zrt. által működtetett, hasonló tematikájú LifeNetwork az év első felében magasabb nézettséget ért el, mint a ProSiebenSat.1 női csatornája, amely mindenképp betudható a LifeNetwork korábbi indulásának. Ez a tendencia azonban nemhogy megállt, de meg is fordult, ugyanis júliusban a FEM3 csatorna főműsoridős nézettsége a 18-49-es korosztályban a korábbiakhoz képest 56 százalékkal nőtt, és ezt a szintet nagyjából sikerült tartania augusztusban és szeptemberben is” - írják.

Közleményük szerint a csatorna legnagyobb riválisának, a LifeNetwork-nek is nőtt a nézettsége, de sokkal kisebb arányban, mint a ProSiebenSat.1 női csatornájáé, és az elmúlt három hónap egyikében sem tudta elérni a FEM3 csatorna főműsoridős nézettségét, amit a programkínálat mellett annak tulajdonítanak, hogy „kezd kialakulni a márkahűség a FEM3 csatorna irányában is”. Megemlítik: a LifeNetwork 1,3 millió háztartásban, a FEM3 csatorna pedig egyelőre még csak 1,2 millió háztartásban érhető el.

Adataikkal cáfolták a LifeNetwork múlt heti közlését, amely szerint az Origo adója jobban teljesít a FEM3-nál.

Legendás rockerek A Dal színpadán

7 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

9 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.