2013. június 10.

Egyszerűsít reklám vonalon a Facebook

Kevesebb formátum lesz, és azok jobban figyelembe veszik a márkatulajdonosok céljait.

Kevesebb formátum lesz, és azok jobban figyelembe veszik a márkatulajdonosok céljait.

Kevesebb mint felére csökkenti az elérhető reklámformátumok számát a Facebook - írja az Adexchanger.com. A közösségi oldalnál jelenleg 27 formátumból válogathatnak a hirdetők, ezek között a negyedik negyedévre tehet rendet a Facebook.

Szintén egyszerűsíti a közösségi oldal a reklámvásárlási metódusokat, miután fokozódott ez ügyben a nyomás a márkatulajdonosok részéről. Ezek a jövőben 6-7 marketinges célhoz illeszkednek.

Eközben a közlés szerint nem változik az árazási politika, illetve a licitálási mechanizmusok sem módosulnak. Szakértő szerint a változás igazi lényege az, hogy a hirdetési formátumok eddig alapvetően Facebook-centrikusak voltak, így viszont végre a márkatulajdonosok igényeiből indulnak ki.

Legendás rockerek A Dal színpadán

23 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.