2013. július 30.

Együttműködésben a Google és a Carnation tulajdonosa

Globális megállapodást írt alá a Possible és a Google a Wildfire szolgáltatáshoz kapcsolódóan.

Globális megállapodást írt alá a Possible és a Google a Wildfire szolgáltatáshoz kapcsolódóan.

Megállapodást kötött az itthon a Carnationt tulajdonló Possible és a Google a Wildfire kapcsán, amellyel közösségi média felületek köthetőek össze, azaz a hirdetők egy platformról menedzselhetik Facebook-, Google+- és YouTube-kampányaikat. E felületek mellé hamarosan a LinkedIn is csatlakozik, közölte az ügynökség.

"Irodáink az elkövetkezendő 3-6 hónapban Wildfire workshopoknak adnak majd otthont. A workshopokon világszinten dedikált csapatok kutatják majd fel azokat az ügyfeleket és kampányokat, amelyeknél leginkább kiaknázhatjuk az új platform nyújtotta lehetőségeket" - nyilatkozta Vernyik Imre, a CarnationGroup média diviziójának vezetője

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

5 órája

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

7 órája

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.