2013. július 30.

Együttműködésben a Google és a Carnation tulajdonosa

Globális megállapodást írt alá a Possible és a Google a Wildfire szolgáltatáshoz kapcsolódóan.

Globális megállapodást írt alá a Possible és a Google a Wildfire szolgáltatáshoz kapcsolódóan.

Megállapodást kötött az itthon a Carnationt tulajdonló Possible és a Google a Wildfire kapcsán, amellyel közösségi média felületek köthetőek össze, azaz a hirdetők egy platformról menedzselhetik Facebook-, Google+- és YouTube-kampányaikat. E felületek mellé hamarosan a LinkedIn is csatlakozik, közölte az ügynökség.

"Irodáink az elkövetkezendő 3-6 hónapban Wildfire workshopoknak adnak majd otthont. A workshopokon világszinten dedikált csapatok kutatják majd fel azokat az ügyfeleket és kampányokat, amelyeknél leginkább kiaknázhatjuk az új platform nyújtotta lehetőségeket" - nyilatkozta Vernyik Imre, a CarnationGroup média diviziójának vezetője

Legendás rockerek A Dal színpadán

10 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

12 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.