2011. május 24.

Együttműködik a Groupon és a Foursquare

A Groupon nemrégiben kötött megállapodást egy másik helyalapú közösségi szolgáltatóval is.

A Groupon nemrégiben kötött megállapodást egy másik helyalapú közösségi szolgáltatóval is.

Együttműködésről tárgyal a közösségi vásárlással nyomuló Groupon és a helyalapú közösségi szolgáltatást nyújtó Foursquare, írják amerikai szakmai portálok. Az AllThingsD szerint a közös szolgáltatás keretében a Groupon a Foursquare-bejelentkezésekhez kapcsolódó akciókat kínálhat.

Ilyen módon a Groupon túlléphetne az e-mail listákon keresztüli akviráláson, míg a helyalapú szolgáltatás plusz bevételhez juthatna. A Foursquare közönsége ráadásul vonzó: mobil applikációkat otthonosan használó, a (vásárlási) élményeiket megosztani hajlamos fiatal felhasználók.

A Groupon nem az első lépést teszi ezen a területen: nemrégiben a szintén helyalapú szolgáltatásokat nyújtó Loopttal állapodott meg. Utóbbi felhasználói a valósidejű ajánlatokat nyújtó Groupon Now aktuális akcióiról kapnak értesítést, ha épp az akciót kínáló kereskedő közelében járnak. Igaz, a Groupon Now egyelőre csak Chicagóban működik.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

9 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

16 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.