2012. július 24.

Együttműködik a Szallas.hu és az Origo

Közös üzemeltetésű új e-kereskedelmi oldalt hoznak létre, az [origo] részeként.

Közös üzemeltetésű új e-kereskedelmi oldalt hoznak létre, az [origo] részeként.

Megújította Utazás rovatát az [origo], ami nemcsak új tartalmak bevonását jelenti, hanem kiírtak egy tendert is online szállásfoglalási szolgáltatás elindítására. Ezt a Szallas.hu nyerte, amely mintegy 8500 szálláshelyet tesz elérhetővé a portál olvasói számára. A közös üzemeltetésű aloldal a szallas.origo.hu címen érhető el.

"Az Origo.hu és a Szallas.hu együttműködésével létrejövő szolgáltatással a még konkrét úti céllal nem rendelkező, egyelőre a keresgélés, utazási ötletgyűjtés fázisában lévő embereket szeretnénk elérni. A közös oldaltól azt várom, hogy sikerül a papír alapú keresgélésre egy jó minőségű, 21. századi alternatívát adni, amely egyszerre kínál úti tippeket, ötleteket, miközben közvetlen szállásfoglalási lehetőséget is nyújt, ráadásul a legjobb árakon, amit a szálláshelyek maguk garantálnak" - mondta el Rácz István, a Szallas.hu csoport marketingvezetője.

"Az [origo] célja, hogy a hasznos, illetve szórakoztató tartalmak mellett az interneten történő vásárlást is ösztönözze. Az utazás rovatunk, hasonlóan a nyáron elindult [origo] stéghez vagy a szintén friss Táfelspicchez, a cikkek mellett praktikus, azok tartalmához kapcsolódó, könnyen használható szolgáltatásokat is kínál. Az [origo] utazásra látogatók ezután a felülten maradva, az online rendszeren keresztül azonnal megtehetik a foglalásukat" - tette hozzá Kozári István, az Origo kereskedelmi igazgatója.